skip to Main Content

Escola bressol / Guarderia
Llar d’infants Sant Jordi

La llar d’infants Sant Jordi, és un centre d’educació infantil privat que va néixer a l’any 2002 amb dues línies pedagògiques per donar cabuda a 82 infants de 0 a 3 anys.

Llar Infants Sant Jordi 17

Horaris

La llar d’infants romandrà oberta des de les 7 a les 19h ( les festes de Nadal,Pasqua i d’estiu, així com les festes locals es determinen a través d’un calendari anual) tenim servei de casal durant les vacances 8 a 18h…

Jornada sencera: de 9h a 12h i de 15h a 18h
Mitja jornada: de 9 a 12h
Servei de menjador: de 12 a 15h ( 12 a 13h dinar / 13 a 15h migdiada)
Servei d’acollida pel mati: 7 a 9h
Servei d’acollida per la tarda: 18 A 19h

Presentació

Benvolguts pares i mares:

La llar d’infants Sant Jordi, és un centre d’educació infantil privat que va néixer a l’any 2002 amb dues línies pedagògiques per donar cabuda a 82 infants de 0 a 3 anys.

Estar reconegut pel departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb codi de centre 08062951 .

Aquest projecte va sorgir des d’un somni de la directora llardinfantsantjordi García que de petita jugava amb les seves nines a fer de mestra, de gran volia ser mestra …. Es una professió vocacional, i amb il·lusió  va du  a terme el seu somni…

Tot està pensat per l’atenció dels més petits la relació propera amb les famílies, el nombre de nens/es premés per grup,les activitats que es proposen … tot ajuda a desenvolupar la personalitat i adquirir els hàbits d’autonomia propis de cada edat i de cada infant.

SISTEMA D’APRENENTATGE

El nostre sistema d’aprenentatge es basa en l’estimulació primerenca ( metodologia Glenn Doman) .Es duran els primers anys de vida quan s’han de potenciar i estimular les facultats cerebrals , per  això procurem a la nostra escola oferir un ambient ric en estímuls i coneixements de totes les branques del saber tot lligat  a un currículum que ens marca el departament d’ensenyament on ens donen unes objectius i continguts per assolir dins de la primera etapa educativa infantil.

En quant els espais de l’escola i la seva  organització  ens basem amb la filosofia de Reggio Emilia ( Harmonia,benestar i alegria ) amb materials i recursos naturals.

Tot el que fem a l’escola ho documentem i presentem a les famílies per donar tota l informació

També amb una documentació on en tot moment mantenim informats a les famílies sobre les activitats que fem a l’escola.

Tot això s’ha de donar dins d’un context d’afectivitat de manera que el nen/a es trobi en cada moment immers en un món amorós i afectuós.

Llar Infants Sant Jordi 11
Back To Top